
Lounas
21.-25.4.
LOUNAS MA-PE KLO 10.30-15.00
13,50€
Maanantai
Ravintola suljettu!
Tiistai
Paprikakeittoa ja paahdettuja kikherneitä V,G
Lihapullia punaviinikastikkeessa ja parmesanmuusia L,G
Makkarakori, rapeaa sipulia, kurkkusalaattia ja dijonmajoneesia L,G
Kreikkalaista broileripastaa, fetaa, oliivia, basilikapistou ja babypinaattia L
Kasvis: Paahdettuja kasviksia, linssejä, hunaja-vinegretteä ja yrtticremeä L,G
Jälkiruokavalikoima L, kysy G
Keskiviikko
Paprikakeittoa ja paahdettuja kikherneitä V,G
Rapeaa broileria L, keittiöstä G, pariloituja kauden kasviksia, bataattiranskalaisia ja nduja-aiolia L,G
Pitakebab, punasipulia, tomaattia, kirkas coleslaw ja jalapenoja L
Kasvis: Kasvispyöryköitä V,G, pitaleipää L ja fetacremeä L,G
Lime-kookosrahkaa ja mansikkaa L,G
Torstai
Lehtikaalikeittoa V,G ja kananmunaa
Porsaan grillipihviä maustevoilla, paahdettua varhaiskaalia ja pippurikermaperunaa L,G
Fish and chips muikusta, friteerattuja muikkuja, sitruunaa, kevätsipulia ja valkosipulimajoneesia L
Kasvis: Yrtti-parmesantäytettyjä herkkusieniä L,G
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L
Perjantai
Lehtikaalikeittoa V,G ja kananmunaa
Texmex maustettua naudan jauhelihaa, nachoja, cheddarcremeä L,G ja tortillalettuja L
Rapeaa perunaa ja srirachamajoneesia L,G
Kalatacoja, rapeaa kalaa, marinoitua punakaalia ja avocadosalsaa L
Kasvis: Uunibataattia härkis-mustapaputäytteellä L,G
Salaattipöydässä: tomaattia, maissia, sipulia, marinoituja papuja ja jalapenoja
Fazerinamoussekakkua ja rouhittua hasselpähkinää L
-PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN-
-LISÄTIEDOT ALLERGEENEISTA KEITTIÖSTÄ-
L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, V=vegaaninen
G=gluteeniton,
(ruoka on valmistettu ilman gluteenia, keittiössä kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä raaka-aineita)
LIHOJEN ALKUPERÄMAA SUOMI/EU