
Lounas
20.-24.10.
LOUNAS MA-PE KLO 10.30-15.00
13,70€
Maanantai
Appelsiini-porkkanakeittoa V,G ja yrttikrutonkeja V
Paahdettua broileria curry-hollandaisekastikkeella G ja riisipilahvia V,G
Chorizo-pyttipannua, sipulia, paistettua kananmunaa ja srirachamajoneesia L,G
Grillattuja kasviksia ja yrttipistouta V,G
Karpalomoussea ja tummaa suklaata L,G
Tiistai
Appelsiini-porkkanakeittoa V,G ja yrttikrutonkeja V
Naudan jauhelihapihvejä L, keittiöstä G, rapeaa perunaa ja parmesancremeä L,G
Lohi-pinaattilasagnea, tilliöljyä ja rucolaa L
Paahdettuja juureksia, aurajuustomurua, pähkinää ja balsamicosiirappia L,G
Minimunkkeja ja kinuskia L
Keskiviikko
Maissikeittoa ja paahdettuja siemeniä V,G
Paahdettua broileria korean bbqkastikkeella L,G, seesamiperunaa L ja inkiväärimajoneesia L,G
Gochujang nuudeliwokkia, rapeaksi paahdettua porsaankylkeä, wokattuja kasviksia ja kevätsipulia L
Kasvispyöryköitä V,G ja inkiväärimajoneesia L,G
Porkkanakakkua ja kookosvoikreemiä L
Torstai
Maissikeittoa ja paahdettuja siemeniä V,G
Porsaan snitzhel L, keittiöstä G, perunamuusia, pariloituja kauden kasviksia ja sitruunamajoneesia L,G
Savuporopastaa, karamellisoitua sipulia, parmesaania ja puolukkaa L
Uuniperunaa suppilovahverotäytteellä L,G
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L
Perjantai
Kukkakaali-valkopapukeittoa ja rosmariiniöljyä V,G
Naudan paahtopaistia punaviinikastikkeessa L,G, paahdettuja kasviksia, röstiperunaa V,G ja persilja-aiolia L,G
Tomaattista katkarapupaellaa, sinisimpukkaa, tuoreita yrttejä ja limecremeä L,G
Pankopaneroitua tofua V ja persilja-aiolia L,G
Fazzerinamoussekakkua L
-PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN-
-LISÄTIEDOT ALLERGEENEISTA KEITTIÖSTÄ-
L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, V=vegaaninen
G=gluteeniton,
(ruoka on valmistettu ilman gluteenia, keittiössä kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä raaka-aineita)
LIHOJEN ALKUPERÄMAA SUOMI/EU